تجربیات کشاورزی Agricultural practices

کشت و کار Cultivation
تجربیات کشاورزی Agricultural practices

این سایت جهت مستندسازی تجربیات کشاورزی راه اندازی شد

بایگانی

غذای نادیشا (یک غذای مقوی)

جلیل عباسی سیوکی | شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۳۳ ب.ظ

نادیشا یک غذای محلی مشهد می باشد و بسیار مقوی است. در اینجا طرز تهیه و پخت آن را توضیح می دهیم:


نادیشا

مواد اولیه: بامیه، گوجه فرنگی، بادنجان، لوبیا سبز، فلفل دلمه

مواد اولیه

مواد اولیه بعد از آماده سازی اولیه

مواد اولیه بعد از آماده سازی اولیه


برای این کار

ابتدا بامیه های درشت را پوست کنده و دانه های آن را جدا می کنیم

بامیه

بامیه تازه

بامیه

دانه های بامیه بعد از جداسازی

بامیه


لوبیای سبز را که خورد کرده ایم، داخل آب ریخته و بعد روی اجاق می گذاریم

لوبیا

بعد ازاین که لوبیا ها مقداری پخته شد، دانه های بامیه را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزد

بامیه


لوبیا سبز و دانه های بامیه در حال پخت

اضافه کردن لوبیا سبز به بامیه


لوبیا سبز و دانه های بامیه بعد از پخت

لوبیا بامیه


بادنجان های قلیه شده را سرخ می کنیم

بادنجان


بعد از سرخ شدن بادنجان ها، گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم

گوجه و بادنجان


می گذاریم گوجه فرنگی ها نیز با بادنجان بپزد

پختن


بعداً فلفل دلمه را اضافه می کنیم

ادامه پختن


لوبیای سبز و دانه های پخته شده را نیز اضافه می کنیم

مخلوط


به آرامی هم می زنیم

نادیشا


مقداری آب اضافه می کنیم

نادیشا


به مدت 5 دقیقه ظرف را روی شعله کم می گذاریم

نادیشا


نادیشا آماده شد

نادیشا



این هم نادیشا!

نادیشا


نادیشا نوش جان، امیدوارم لذت ببرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی