تجربیات کشاورزی Agricultural practices
کشت و کار Cultivation
خانه Home
تماس با من Contact me
درباره من About Me
تجربیات کشاورزی Agricultural practices
کشت و کار Cultivation
این سایت جهت مستندسازی تجربیات کشاورزی راه اندازی شد
طبقه بندی موضوعی
زمین کشاورزی
(۹)
گیاهان
(۷)
آبدهی زمین کشاورزی
(۱)
کوددهی زمین
(۱)
گل دهی
(۱)
میوه دهی
(۲)
بذردهی
(۱)
کشاورزان
(۲)
علف هرز
(۸)
مزرعه
(۶)
برداشت محصول
(۲)
فروش محصول
(۱)
غذاها
(۱)
علف زنی
(۲)
خاک
(۱)
خلاصه آمار
کلمات کلیدی
تجربیات کشاورزی
کشاورزی
کشت و کار
کشاورز
تجربیات
علف هرز
کشتزار
بوته گوجه فرنگی
گوجه فرنگی
مزرعه
جلیل عباسی سیوکی
نهال گوجه فرنگی
زمین کشاورزی
گیاهان خرفه
گیاهان
کشت
علف زنی
کشاورز محمدتقی یعقوبی
مصاحبه با کشاورز
کشاورز محمد تقی یعقوبی
لوبیا سبز
غذای محلی
غذا
خوراک
بامیه
بادنجان
آشپزی
نادیشا
گندم درو
فصل درو
بایگانی
مرداد ۱۳۹۴
(۱)
تیر ۱۳۹۴
(۹)
خرداد ۱۳۹۴
(۱۱)
آخرین مطالب
۹۴/۰۵/۳۱
غذای نادیشا (یک غذای مقوی)
۹۴/۰۴/۱۲
محصول خیار
۹۴/۰۴/۱۲
تصویری دیگر از مزرعه
۹۴/۰۴/۱۱
درو کردن گندم و جو
۹۴/۰۴/۰۸
گود کردن جوی های گوجه فرنگی
۹۴/۰۴/۰۶
علف هرز سس Cuscuta spp
۹۴/۰۴/۰۵
علف هرز پیچک
۹۴/۰۴/۰۴
تصاویری از مزرعه کشاورزی
۹۴/۰۴/۰۴
علف هرز خار
۹۴/۰۴/۰۴
علف هرز گل جالیز
پیوندهای روزانه
سایت دکتر وطن پور (دکترای کشاورزی)
پیوندها
آموزش سواد مالی و روش ثروتمند شدن
باغ شاهنامه مشهد
تصاویری از مزرعه کشاورزی
جلیل عباسی سیوکی
|
پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۰۸ ب.ظ
این هم تصاویری از مزرعه
تصویر شماره 1
تصویر شماره 2
تصویر شماره 3
تصویر شماره 4
۰
۰
۹۴/۰۴/۰۴
جلیل عباسی سیوکی
بوته گوجه فرنگی
تجربیات
تجربیات کشاورزی
جویه
مزرعه
کشاورزی
کشت و کار
گیاهان
گیاهان خرفه
نظرات
(۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در
بیان
ثبت نام
کرده اید می توانید ابتدا
وارد شوید
.
نام *
پست الکترونيک
سایت یا وبلاگ
پیام *
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
کد امنیتی *
ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته میشوند
نظر بصورت خصوصی ارسال شود
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک میباشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
پست الکترونیک برای عموم قابل مشاهده باشد
اخطار!